Wie zijn we?

Hoi!

Nadat Liselot & Jef deze webshop een aantal jaren onder hun hoede hadden, hebben wij Steven & Evie deze begin 2017 overgenomen om mee te integreren met onze eigen winkel TOWELSHOP in Beveren. Ons gezinnetje bestaat verder uit Hanne, Fien & Gitte. Met 3 meiden in huis is er altijd wel iets te doen en we proberen ze al spelenderwijs mee te laten helpen in onze winkel/webshop. Gaande van botjes gaan zoeken, helpen inpakken, naar de post om het pakket te gaan afgeven, enz ... .

Een hele uitdaging ! Want wij willen enkel maar trendy, kleurrijke, hippe producten aanbieden waar mensen blij van worden. Bij ons ga je geen gewoon groene regenlaarzen tegenkomen, maar wel paarse, roze, met bloemetjes, met bolletjes enzovoort... 

Ook in het assortiment paraplu's willen we het leuk houden. Zelf ben ik verliefd geworden op de Birdcage paraplu's. Mijn probleem is immers opgelost: ik botst niet meer tegen de mensen, want ik zie waar ik loop & ik zit er volledig onder. 

Nieuw in ons assortiment zijn onze gepersonaliseerde geschenkartikelen. Badjassen met naam of logo, het kan allemaal bij ons.

We houden jullie alvast op de hoogte via onze facebookpagina en leuke foto's plaatsen we op Facebook. Blije klanten mogen altijd hun foto's doormailen, zodat we deze ook kunnen gebruiken.

En om af te sluiten: Vergeet niet dat regenlaarzen niet enkel zijn om in de tuin te werken! Met ons Belgisch weertje kunnen we ze op ieder moment aandoen!

Vele groetjes, 

Liselot & Jef